La Pedrera acull l’entrega d’un exemplar del llibre “El Gaudí que no ens han explicat”

Entrega del premi a La Pedrera

La Pedrera acull l’entrega d’un exemplar del llibre “El Gaudí que no ens han explicat”

Entrega del premi a La Pedrera

09/04/19 | notícies | Gaudí, GuiadeTurisme, LaPedrera, escriptor, premi, sorteig

El terrat, un dels espais més desitjats de visitar de la Casa Milà, ha estat l’escollit per fer el lliurement d’un exemplar del llibre de recent edició “El Gaudí que no ens han explicat”, de Joan Torres Domènech, a la guia de turisme i guanyadora del sorteig organitzat per la plataforma digital Yourlocalguides.net, Pilar Estebaranz.
Amb l’objectiu de donar a conèixer una mica més el ja molt conegut geni Gaudí, aquest llibre explica i documenta molts fets desconeguts dels seus anys d’infantesa i joventut que l’arquitecte passà al Camp de Tarragona i també s’ocupa de molts altres aspectes del gran artista, ocorreguts al llarg de la seva vida; la majoria d’ells fins ara inèdits i poc coneguts.
El seu contingut s’ha construït per mitjà d’un treball continuat d’investigacions realitzades en arxius, biblioteques, hemeroteques i recollida de testimonis durant 15 anys. Està rebent molt bones crítiques i s’ha convertit ja en un èxit de vendes al Camp de Tarragona. Actualment ja es distribueix en moltes llibreries especialitzades, inclosa la de la mateixa Casa Milà.
La Fundació Catalunya – La Pedrera, un cop més, dona suport a iniciatives que fomentin la cultura i divulguin el patrimoni català. En aquest cas ha estat un acte de promoció de la figura de Gaudí i de reconeixement de la important tasca que realitzen dia a dia els guies de turisme habilitats, vertaders amfitrions per a milers de turistes cada any.