Iniciativa

Iniciativa

Avui dia, davant l’increment de la oferta de guies de turisme, culturals i de muntanya, considerem que cal fer un esforç per qualificar-la degudament; fomentant la professionalitat i contrastant l’experiència.

Per això, conjuntament amb diversos guies professionals hem treballat per definir les bases d’aquesta plataforma digital que té com a objectiu potenciar decididament el col.lectiu de guies oficials i de qualitat.

És sabut que els guies no tenen un patró comú, ni donen el mateix nivell de servei a totes les zones turístiques, ni a totes les activitats culturals i/o lúdiques, ni en totes les llengües,… Per tant podem concloure que CADA GUIA TURÍSTIC ÉS ÚNIC. Doncs expliquem-ho detalladament i obertament, a la vegada de popularitzar la seva oferta i conseguir dinamitzar encara més aquest apassionant i enriquidor ofici.

Aquest és l’aparador d’itineraris, rutes i visites que els guies turístics ofereixen a turistes, amics o families, en grups o a nivell personal, per ajudar-los a conèixer millor i amb rigurositat, el patrimoni, la cultura i la natura del seu territori.

Multiplicar l’experiència de fer turisme és fácil; gaudint de l’aportació dels guies de turisme professionals. 🙂


Comments are closed