Visita guiada “Reus secreto”

Visita guiada Reus Secret

Visita guiada “Reus secreto”

Visita guiada Reus Secret
1903

Esta es una ruta histórica y gastronómica, divertida i llena de anécdotas para descubrir los secretos más escondidos de la ciudad de Reus: Hechos y personajes, dichos y expresiones, misterios y leyendas, curiosidades de sus edificios y calles…Incluye la visita a las murallas medievales escondidas en el parking subterráneo del Centro Comercial del Pallol; visita y degustación en el Museo del Vermut, degustación de Menjablanc de Reus… y para acabar pinchos y vermut en un establecimiento del Pallol.

Reserva previa.
Posibilidad de otros horarios bajo consulta de disponibilidad.


Llengua: Castellà

Lloc: Reus

Província: Tarragona

País: España

Nivell d’activitat: Apte per a tothom

Durada del servei: Consultar

Preu EU - Euro: 20€ adultos y 12€ niños (8-14 años). Para grupos de más de 10 personas consulta nuestras tarifas.

Accessibilitat:

Programació d’horaris:

2º sábado de mes 17:00. Excepto mes de enero.
Meses de Julio y Agosto: cada sábado a las 17:00


No inclòs:

Consultar

Galeria d’imatges:

* La informació publicada dels serveis s’actualitza periòdicament, però recomenem consultar-ne la seva vigència amb anterioritat.

Autor: M.Carme Granados

El meu nom és M. Carme Granados i sóc de Reus. La meva passió per les humanitats em va portar a cursar la llicenciatura d’Història de l’Art a la Universitat Rovira i Virgili. Més tard vaig tenir ocasió d’especialitzar-me cursant el Màster Oficial en Gestió del Patrimoni Cultural de la Universitat de Barcelona. La importància del turisme per a la valoració i la conservació de la nostra cultura i per a la dinamització econòmica i social que desenvolupa, em va dur a orientar la meva carrera professional cap aquest camp. Així doncs, què millor que ser guia turística per viure de prop l’art, la cultura i la història i, poder així, transmetre-les als visitants. He treballat com a monitora de tallers infantils i sènior, com guia i informadora de museus i altres centres culturals, també he tingut ocasió de treballar en la gestió d’alguns museus i evidentment, com a guia turística especialitzada en la província de Tarragona.