Visita guiada “Reus secret”

Visita guiada Reus Secret

Visita guiada “Reus secret”

Visita guiada Reus Secret
1952

Aquesta és una ruta històrica i gastronòmica, divertida i plena d’anècdotes per descobrir els secrets més amagats de la ciutat de Reus: Fets i personatges, dites i expressions, misteris i llegendes, curiositats dels seus edificis i dels seus carrers… S’inclou la visita a les muralles medievals amagades al pàrquing soterrani del Centre Comercial del Pallol; visita i tast al Museu del Vermut; degustació de menjablanc de Reus… I per acabar, tapes i vermut en un establiment del Pallol.

Reserva prèvia
Possibilitat d’altres horaris sota consulta de disponibilitat.


Llengua: Català

Lloc: Reus

Província: Tarragona

País: Espanya

Nivell d’activitat: Apte per a tothom

Durada del servei: Consultar

Preu EU - Euro: 20€ adults i 12€ nens (8-14 anys). Per grups de més de 10 persones consulta les nostres tarifes

Accessibilitat:

Programació d’horaris:

2n dissabte de mes 17:00. Excepte mes de gener.
Mesos de juliol i agost: cada dissabte a les 17:00h


No inclòs:

Consultar

Galeria d’imatges:

* La informació publicada dels serveis s’actualitza periòdicament, però recomenem consultar-ne la seva vigència amb anterioritat.

Autor: M.Carme Granados

El meu nom és M. Carme Granados i sóc de Reus. La meva passió per les humanitats em va portar a cursar la llicenciatura d’Història de l’Art a la Universitat Rovira i Virgili. Més tard vaig tenir ocasió d’especialitzar-me cursant el Màster Oficial en Gestió del Patrimoni Cultural de la Universitat de Barcelona. La importància del turisme per a la valoració i la conservació de la nostra cultura i per a la dinamització econòmica i social que desenvolupa, em va dur a orientar la meva carrera professional cap aquest camp. Així doncs, què millor que ser guia turística per viure de prop l’art, la cultura i la història i, poder així, transmetre-les als visitants. He treballat com a monitora de tallers infantils i sènior, com guia i informadora de museus i altres centres culturals, també he tingut ocasió de treballar en la gestió d’alguns museus i evidentment, com a guia turística especialitzada en la província de Tarragona.