Visita al Castell d’Ulldecona

Visita guiada Castell de Ulldecona

Visita al Castell d’Ulldecona

Visita guiada Castell de Ulldecona
1337

El Castell d’Ulldecona és el símbol identitari inqüestionable del poble d’Ulldecona, la seva situació estratègica, com a punt de control de les rutes interiors i com a límit entre els regnes cristians i els musulmans.

La visita ens porta al seu recinte emmurallat que fa més de dos mil•lennis ja era un assentament ibèric.

La reconquesta cristiana del llevant peninsular va fixar la frontera entre els regnes cristians i musulmans a l’actual riu Sénia i fou llavors que es començà a edificar l’actual fortificació militar sobre l’anterior fortificació musulmana.

El passeig per les seves restes on es dibuixen les seves estàncies, la seva impressionant torre quadrada o Torre de l’Homenatge, la seva important i poderosa figura, la torre romànica rodona i l’encantadora església de Santa Maria dels Àngels.

Les dependències domèstiques que recorden l’activitat quotidiana, les restes de l’antiga fortificació àrab, les seves dobles muralles defensives i els grans moments de la nostra història que han marcat i continuen custodiant la nostra cultura, a l’hora que saluda els nouvinguts que s’hi apropen.
L’any 1222 seria el bressol de la Ulldecona medieval amb la primera carta de població.


Llengua: Català

Lloc: Ulldecona

Província: Tarragona

País: Espanya

Nivell d’activitat: Apte per a tothom

Durada del servei: Consultar

Preu EU - Euro: Consultar

Accessibilitat:

Programació d’horaris:

Consultar


No inclòs:

Consultar

Galeria d’imatges:

* La informació publicada dels serveis s’actualitza periòdicament, però recomenem consultar-ne la seva vigència amb anterioritat.