Tota Barcelona

Barcelona guided tour
934

Amb aquesta visita podem combinar les opcions de dos mitjos dies, pel matí i en cotxe privat, o autocar Minivan: visita a Montjuïc, Anillo olímpico, Mirador de l’Alcalde, Gran Vía, Passeig de Gràcia, vista panoràmica de les cases Batlló i la Pedrera. Arribarem fins el Park Güell (entrada opcional) i visitarem la Sagrada Família des de l’exterior (interior opcional) i des d’allà anirem cap a l’entrada de la Barceloneta i el Barri de la Rivera, on deixarem el nostre transport privat per fer una pausa per dinar i recuperar forces. Ja per la tarda i a peu podem fer una passeig pel centre històric i Barri Gòtic, Catedral exterior (interior opcional) fins a Les Rambles, Mercat de la Boqueria i Plaça catalunya.

Nota:
Per visitar la Catedral no es pot anar amb pantalons curts o en tirants. S’ha de vestir adequadament per a un temple. Els dissabtes tardes i diumenges no es pot visitar per oficis religiosos.
La visita a la Boqueria no es pot realitzar en diumenge i festius.


Llengua: Català

Lloc: Barcelona

Província: Barcelona

País: Espanya

Nivell d’activitat: Apte per a tothom

Durada del servei: Màxim 8 hores. Pel matí amb transport i la resta a peu.

Preu EU - Euro: Tarifa guia + cotxe de 1 a 3 pax: 590€ / Tarifa guia + Minivan de fina a 6 pax. 600€

Accessibilitat:

Programació d’horaris:

Consultar


No inclòs:

Consultar

Galeria d’imatges:

* La informació publicada dels serveis s’actualitza periòdicament, però recomenem consultar-ne la seva vigència amb anterioritat.