Seu d’Ègara i Terrassa medieval

Guided tpurs Terrassa La Seu d'Egara

Seu d’Ègara i Terrassa medieval

Guided tpurs Terrassa La Seu d'Egara
1527

Terrassa medieval (La Seu d’Ègara)

El ric patrimoni de la ciutat permet realitzar un viatge en la història catalana.

La Seu d’Ègara (conjunt monumental de les esglésies de Sant Pere) constitueix un element excepcional del patrimoni històric i artístic de Catalunya i abasta un període ininterromput des de l’època ibèrica fins a l’actualitat.

Passejant per la ciutat, guiat per experts especialistes, el visitant coneixerà el més complet patrimoni medieval: la Seu d’Ègara i el Castell Cartoixa de Vallparadís.

La Seu d’Ègara

Al conjunt monumental, únic al nostre país i a Europa, destaca el període de l’antiga Seu Episcopal d’Ègara (segles V – VIII).

Fundada al voltant de l’any 450, la residència episcopal i la Catedral d’Ègara, va experimentar algunes transformacions al llarg dels segles, considerant el conjunt com un referent artístic i cultural dels inicis del cristianisme i un dels principals monuments preromànics i romànics de Catalunya.

El conjunt està format per tres esglésies, Sant Pere, Sant Miquel i Santa Maria, i es troba situat al Parc de Vallparadís.

Al costat del conjunt de les esglésies de Sant Pere, al mateix Parc de Vallparadís, es troba l’antic Castell Cartoixa de Vallparadís originari del segle XII que es convertí en cartoixa en els segles XIV-XV.


Llengua: Català

Lloc: Terrassa

Província: Barcelona

País: Espanya

Nivell d’activitat: Apte per a tothom

Durada del servei: La Seu d'Ègara (conjunt de les esglésies de Sant Pere): 1 hora i 45 minuts (recomanable) - Castell Cartoixa de Vallparadís: 45 minuts - Total ruta: 2 hores i 30 minuts

Preu EU - Euro: Consultar

Accessibilitat:

Programació d’horaris:

Consultar


No inclòs:

Consultar

Galeria d’imatges:

* La informació publicada dels serveis s’actualitza periòdicament, però recomenem consultar-ne la seva vigència amb anterioritat.