Sagrada Familia en privat

1230

La Sagrada Familia va ser el somni d’ un gran home, l’arquitecte Antoni Gaudi…. i avui s’ha convertit en el somni de tot un poble, el somni de TOTS. Us proposem fer una visita privada exclusiva, sense fer cues ni reserves, ( ens encarreguem nosaltres), del Temple Expiatori de la Sagrada Familia, d’un dels Monuments mes visitats al món de la má d’un guia oficial.
La visita comença amb els origens i l’historia de la construcciò a finals del segle XIX, amb una explicaciò del contexte social de l’época per donar pas al projecte d’en Gaudì. Despres de la presentació, ens adreçarem a l’interior del Temple per descobrir la Façana del Neixament, per observar la simbologia i els detalls de la Biblia en pedra esculpida pel mateix artista en vida. Continuarem amb l’interior, un bosc màgic s’obrirà davant vostre per fer-vos sentir la màxima expressiò de l’espiritualitat concebuda per Gaudì i construida un segle desprès de la seva mort. Tot seguit continuarem fins la Façana de la Passiò, per comprendre el Sacrifici de Jesùs en pedra creada per Josep Maria Subirachs. Si us animeu podrem encara continuar amb l’edifici de les Escoles, com a simbol de la solidaritat i essència del Modernisme i tambè visitar el Museu per concloure i apreciar els projectes, maquetes i fotografies de l’historia de la cultura de la nostra Terra.


Llengua: Català

Lloc: Barcelona

Província: Barcelona

País: Espanya

Nivell d’activitat: Apte per a tothom

Durada del servei: 2.5h

Preu EU - Euro: A confirmar

Accessibilitat:
Cadira de rodes
Mobilitat reduïda
Deficients auditius
Deficients visuals

Programació d’horaris:

Consultar disponibilitat


No inclòs:

Galeria d’imatges:

* La informació publicada dels serveis s’actualitza periòdicament, però recomenem consultar-ne la seva vigència amb anterioritat.