Ruta de Pregàries i Convents a Barcelona

Convents Raval Barcelona
1804

Temps era temps que quan alguna institució religiosa volia instal·lar-se a Barcelona, l’únic lloc on hi havia espai lliure era el Raval. Passejarem per la zona d’Horts i Convents , descobrirem la seva ubicació i ens sorprendrem de les seves múltiples reconversions com a Museus, Llibreries, Bars i Restaurants….un canvi “d’hàbits” que malgrat tot segueix fent un  bon servei a la comunitat.  

El servei que oferim a les persones amb mobilitat reduïda s’adapta a les seves necessitats, tant en el ritme i cadència de la ruta, com en el disseny dels trajectes amb absència de barreres arquitectòniques . Ens hem implicat en la voluntat de fer accessibles el 99% de les rutes que oferim i per aquest motiu volem incloure tant als usuaris amb diversitat funcional com al col·lectiu de la gent gran. Passejarem sempre al vostre ritme.


Llengua: Català

Lloc: Barcelona

Província: Barcelona

País: Espanya

Nivell d’activitat: Apte per a tothom

Durada del servei: La durada aproximada de les rutes és d'una hora i mitja a dues hores. Visites privades, a convenir (durada de 2 a 3 hores)

Preu EU - Euro: Les rutes tenen un preu de 12€.

Accessibilitat:
Cadira de rodes
Mobilitat reduïda

Programació d’horaris:

Consultar calendari de visites guiades


No inclòs:

Consultar

Galeria d’imatges:

* La informació publicada dels serveis s’actualitza periòdicament, però recomenem consultar-ne la seva vigència amb anterioritat.