Riudecañes: del olivo a la aceitera

Riudecanyes campanar

Riudecañes: del olivo a la aceitera

Riudecanyes campanar
2322

Con esta ruta os acercaremos al mundo del aceite de y de la tierra: la visita comienza en un campo de olivos donde explicaremos todos los secretos de la aceituna arbequina y de sus frutos.

Pequeños y grandes explorarán las características de los olivos mediante actividades y juegos.

También tendrán ocasión de hacer de agricultores por un día y… ¡cosechar algunas aceitunas! A continuación, y para coger fuerzas, haremos y degustaremos el tradicional pan con aceite y azúcar.

Seguidamente, visitaremos el Centro de Interpretación de los Frutos del Paisaje y para acabar subiremos al campanario de la iglesia de San Mateo, en Riudecanyes.


Llengua: Castellà

Lloc: Riudecanyes

Província: Tarragona

País: España

Nivell d’activitat: Apte per a tothom

Durada del servei: Según actividad elegida

Preu EU - Euro: 16 €/adultos y 3 €/niños de 4-14 años

Accessibilitat:

Programació d’horaris:

Consultar disponibilidad


No inclòs:

Completad vuestra ruta con el pack de "Riudecañes Aventura". Consultar precios.

Galeria d’imatges:

* La informació publicada dels serveis s’actualitza periòdicament, però recomenem consultar-ne la seva vigència amb anterioritat.

Autor: M.Carme Granados

El meu nom és M. Carme Granados i sóc de Reus. La meva passió per les humanitats em va portar a cursar la llicenciatura d’Història de l’Art a la Universitat Rovira i Virgili. Més tard vaig tenir ocasió d’especialitzar-me cursant el Màster Oficial en Gestió del Patrimoni Cultural de la Universitat de Barcelona. La importància del turisme per a la valoració i la conservació de la nostra cultura i per a la dinamització econòmica i social que desenvolupa, em va dur a orientar la meva carrera professional cap aquest camp. Així doncs, què millor que ser guia turística per viure de prop l’art, la cultura i la història i, poder així, transmetre-les als visitants. He treballat com a monitora de tallers infantils i sènior, com guia i informadora de museus i altres centres culturals, també he tingut ocasió de treballar en la gestió d’alguns museus i evidentment, com a guia turística especialitzada en la província de Tarragona.