Reus, Gaudí & Domènech y Montaner

Reus, Gaudí & Domènech y Montaner

2582

Visita guiada para conocer los orígenes de Gaudí en su ciudad y la obra de Domènech y Montaner en Reus. La ruta se inicia con la visita guiada en Gaudí Centro Reus, un moderno centro de interpretación dedicado a la vida y obra de Gaudí. A continuación, nos acercaremos a la casa natal de Gaudí (exterior) para hablar de sus orígenes familiares y su infancia en Reus. Seguidamente, veremos las fachadas modernistas de Domènech y Montaner, el cual trabajó en diversas obras en esta ciudad. Veremos los exteriores de Casa Navàs, Casa Rull y también el interior de Casa Gasull, edificio novecentista del arquitecto barcelonés. Acabaremos la visita con una degustación comentada de aceites en Casa Gasull.


Llengua: Castellà

Lloc: Reus

Província: Tarragona

País: España

Nivell d’activitat: Apte per a tothom

Durada del servei: 2h 30min

Preu EU - Euro: 15

Accessibilitat:
Deficients visuals

Programació d’horaris:

Sábado: 11:00 - 20:00
Domingo:11:00 - 14:00


No inclòs:

Galeria d’imatges:

* La informació publicada dels serveis s’actualitza periòdicament, però recomenem consultar-ne la seva vigència amb anterioritat.

Autor: M.Carme Granados

El meu nom és M. Carme Granados i sóc de Reus. La meva passió per les humanitats em va portar a cursar la llicenciatura d’Història de l’Art a la Universitat Rovira i Virgili. Més tard vaig tenir ocasió d’especialitzar-me cursant el Màster Oficial en Gestió del Patrimoni Cultural de la Universitat de Barcelona. La importància del turisme per a la valoració i la conservació de la nostra cultura i per a la dinamització econòmica i social que desenvolupa, em va dur a orientar la meva carrera professional cap aquest camp. Així doncs, què millor que ser guia turística per viure de prop l’art, la cultura i la història i, poder així, transmetre-les als visitants. He treballat com a monitora de tallers infantils i sènior, com guia i informadora de museus i altres centres culturals, també he tingut ocasió de treballar en la gestió d’alguns museus i evidentment, com a guia turística especialitzada en la província de Tarragona.