Raquetes de neu al petit Canadà

Raquetes de neu al petit Canadà amb guia de muntanya
844

Excursió guiada amb raquetes de neu als estanys del petit Canadà. Ruta fantàstica amb un paisatge excepcional i un entorn meravellós. Recorregut circular, variat i divertit, per boscos subalpins, estanys d’alta muntanya i amb extenses vistes al Carlit, el Canigó i els Perics. Aquesta excursió ens permetrà conèixer alguns dels nombrosos estanys de la zona lacustre de les Bulloses, dins del Parc Natural Regional dels Pirineus Catalans i al límit de l’Alta Cerdanya, el Conflent i el Capcir.
Ruta per persones amb una bona condició física que vulguin iniciar-se a les raquetes de neu. Aprendrem a progressar correctament amb les raquetes de neu, coneixerem curiositats sobre la neu i la muntanya hivernal, la història de la Bullosa, la formació dels estanys, descobrirem els rastres de la fauna, les adaptacions dels éssers vius per viure ens aquest ambient tan inhòspit i extrem, i per què, a aquest lloc, li diuen el petit Canadà.
Nosaltres ens cuidarem de gestionar el risc i trobar el millor camí: vosaltres només heu de desconnectar i gaudir de la muntanya i la natura.

• Exigència física: moderada
• Dificultat tècnica: pendents pronunciats, terreny complicat, creuament de rius sense pont.
• Distància: 12 km
• Desnivell: +/- 440 m
• Altitud màxima: 2.000 m
• Època: de gener a març
• Preu: 50€/persona IVA INCLÒS (mínim de 4 persones)
• Raquetes i bastons inclosos en el preu.


Llengua: Català

Lloc: Parc Natural Regional dels Pirineus Catalans

Província: Capcir

País: França

Nivell d’activitat: Mig

Durada del servei: 8:00h

Preu EU - Euro: 50

Accessibilitat:
Deficients auditius

Programació d’horaris:

Consulteu disponibilitat


No inclòs:

L’activitat inclou:
Tècnic/a esports de muntanya, assegurança d’accidents i responsabilitat civil, organització i gestió tècnica del grup, les raquetes i els bastons i assessorament de com utilitzar-les.

No inclou:
El transport, lloguer de material, àpats i begudes, pernoctacions i qualsevol ítem no inclòs dins l’apartat “inclou”.

Galeria d’imatges:

* La informació publicada dels serveis s’actualitza periòdicament, però recomenem consultar-ne la seva vigència amb anterioritat.