Mas Miró Sketching Tour (català)

Sketching tour
641

El Mas Miró es troba en una esplèndida finca situada al terme de Mont-roig (Baix Camp) en la qual trobem no només la residència sinó també la casa dels masovers que Miró va pintar en el seu famós quadre La Masia. Visitarem l’interior del Mas, les seves estances, el celler i el taller que Miró va fer construir per a crear les seves primeres obres escultòriques.
Parlarem de la seva història familiar, de la seva personalitat i del seu univers artístic mentre coneixeu amb detall les seves obres gestades en aquest lloc. Al llarg de la visita us convidarem a realitzar la vostra creacions utilitzant diferents tècniques i materials, alguns fins i tot inusuals com com el vi i elements de la terra, amb els quals farem una obra land art. Una experiència que us animarà a experimentar i a jugar amb l’art!
El material l’incloem nosaltres i serà prèviament desinfectat i separat per packs individuals o familiars. Seguirem el protocol de seguretat establert per la Fundació Mas Miró Mont-roig.

A càrrec de M.Carme Granados, Guia Oficial de Turisme de Catalunya llicenciada en Història de l’Art i Mar Ramos, llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, amb especialització de Postgrau en Funcions del Dibuix.


Llengua: Català

Lloc: Mont-roig

Província: Tarragona

País: Espanya

Nivell d’activitat: Apte per a tothom

Durada del servei: 2,5 hores

Preu EU - Euro: 29€ adults i 22€ nens (8-14 anys) i majors de 65 anys.

Accessibilitat:

Programació d’horaris:

Consultar


No inclòs:

Inclou entrada al Mas Miró.

Galeria d’imatges:

* La informació publicada dels serveis s’actualitza periòdicament, però recomenem consultar-ne la seva vigència amb anterioritat.