Los colores y el paisaje de Miró en Mont-roig

Los colores y el paisaje de Miró en Mont-roig

2599

Ruta guiada para conocer la vida y obra de Joan Miró en Mont-roig (Baix Camp, Tarragona).
Un joven Miró llegó a Mont-roig para veranear en la masía que su familia había comprado cerca del pueblo. En Mont-roig Miró descubre un paisaje de colores vivos: el rojo de la tierra, el azul del cielo y del mar… Los colores y el paisaje de Mont-roig inspiraron a Miró en obras tan famosas como “La masía”, “Tierra trabajada”, Huerto con asno”, entre otras.
Visitaremos en Centro Miró, centro de interpretación que exhibe obra facsímiles del artista, vinculadas a Mont-roig. A continuación, subiremos a la ermita de la Virgen de la Roca, lugar que da nombre al pueblo: “Monte rojo”. Desde la ermita contemplaremos maravillosas vistas a los campos de olivos, las montañas y la Costa Daurada. Acabaremos con una degustación de productos típicos.


Llengua: Castellà

Lloc: Mont-roig

Província: Tarragona

País: España

Nivell d’activitat: Apte per a tothom

Durada del servei: 2h 30min

Preu EU - Euro: 15

Accessibilitat:

Programació d’horaris:

Miércoles-Sábado : 10:00 - 14:00, 17:00 - 20:00
Domingo : 11:00 - 14:00


No inclòs:

Galeria d’imatges:

* La informació publicada dels serveis s’actualitza periòdicament, però recomenem consultar-ne la seva vigència amb anterioritat.

Autor: M.Carme Granados

El meu nom és M. Carme Granados i sóc de Reus. La meva passió per les humanitats em va portar a cursar la llicenciatura d’Història de l’Art a la Universitat Rovira i Virgili. Més tard vaig tenir ocasió d’especialitzar-me cursant el Màster Oficial en Gestió del Patrimoni Cultural de la Universitat de Barcelona. La importància del turisme per a la valoració i la conservació de la nostra cultura i per a la dinamització econòmica i social que desenvolupa, em va dur a orientar la meva carrera professional cap aquest camp. Així doncs, què millor que ser guia turística per viure de prop l’art, la cultura i la història i, poder així, transmetre-les als visitants. He treballat com a monitora de tallers infantils i sènior, com guia i informadora de museus i altres centres culturals, també he tingut ocasió de treballar en la gestió d’alguns museus i evidentment, com a guia turística especialitzada en la província de Tarragona.