Llegim les parets del Barri Gòtic

Visita guiada privada al Barri Gòtic de Barcelona

Llegim les parets del Barri Gòtic

Visita guiada privada al Barri Gòtic de Barcelona
847

Us proposem fer una passejada pel Barri Gòtic de Barcelona. Tranquil·lament i aturant-nos davant d’un munt de detalls que segur que heu vist però que potser no us heu mirat. Empremtes d’un passat que de vegades trobem en forma d’edifici, de carrer, de tradició, o d’inscripció a la paret.

Passejarem pels centres de poder més importants de la ciutat durant l’Edat Mitjana. Alguns d’ells encara segueixen sent-ho avui en dia. D’altres potser només conserven el record d’allò que van ser. Però tots ells ens ajuden a entendre quin va ser el paper de Barcelona en aquells temps i com era la vida quotidiana dels seus habitants.

Consulta’ns el preu, que dependrà del nombre de participants. El preu que et donarem inclourà la disponibilitat d’un guia habilitat per la Generalitat NOMÉS PER VOSALTRES, l’ús de radioguies individuals per poder seguir les explicacions mantenint la distància de seguretat i l’IVA.


Llengua: Català

Lloc: Barcelona

Província: Barcelona

País: Espanya

Nivell d’activitat: Apte per a tothom

Durada del servei: 2h 30

Preu EU - Euro: A consultar

Accessibilitat:
Cadira de rodes
Mobilitat reduïda

Programació d’horaris:

De dilluns a diumenge, de 9'30 a 16'30


No inclòs:

Galeria d’imatges:

* La informació publicada dels serveis s’actualitza periòdicament, però recomenem consultar-ne la seva vigència amb anterioritat.