Les oliveres mil.lenàries d’Ulldecona

Les oliveres mil.lenàries d’Ulldecona

1608

A Ulldecona trobem una de les grans concentracions d’oliveres mil•lenàries de tota la Mediterrània amb més de 1.500 exemplars que sobrepassen els 1.000 anys d’antiguitat i també podrem veure l’oliver més antiga del món (1.701 anys)

La visita es realitza a la partida de l’Arion on hi ha prop de 200 oliveres mil•lenàries, la majoria de la varietat Farga.

Aquesta finca, actualment preparada per poder realitzar visites turístiques constitueix una de les mostres més singulars i impressionants de com l’agricultura tradicional mil•lenària ha superat el pas del temps i s’ha fusionat amb el medi i l’entorn tradicional.

La finca dels Porta Ferre és on es troba el conjunt més nombrós i antic de tota Catalunya. A més dues oliveres estan declarades Arbres monumentals per la Generalitat de Catalunya.

El recorregut, fa un recull de totes les característiques de l’arbre i del producte elaborat, l’oli.

Aquest producte final està avalat per multitud d’estudis on destaquen les seves propietats beneficioses per a la salut.

La visita finalitza amb un tast d’oli i vi per a tots els participants, per poder provar els productes de les cooperatives autoritzades per elaborar aquest preuat valor natural.


Llengua: Català

Lloc: Ulldecona

Província: Tarragona

País: Espanya

Nivell d’activitat: Apte per a tothom

Durada del servei: Consultar

Preu EU - Euro: Consultar

Accessibilitat:

Programació d’horaris:

Consultar


No inclòs:

Consultar

Galeria d’imatges:

* La informació publicada dels serveis s’actualitza periòdicament, però recomenem consultar-ne la seva vigència amb anterioritat.