La Barcelona romana

Barcelona romana
1486

Descobreix els orígens de la nostra ciutat i deixa’t seduir per l’estil de vida dels primers “barcelonins”
La colònia Iulia Augusta Faventia Paterno Barcino, és a dir, Barcelona, va ser fundada pels romans el segle I aC al voltant del Mons Taber, un discret turó davant del mar. I més de dos mil anys després la ciutat encara conserva gran part del seu traçat original.

Un tour guiat per la Barcino romana que ens permetra conèixer l’origen de Barcelona, admirar-ne les restes més importants i imaginar com vivien els primers “barcelonins”: què menjaven, a quins déus adoraven, com enterraven els seus morts, amb qui lluitaven, etc.

Durant el recorregut tindreu l’oportunitat de descobrir gran part de l’impressionant llegat romà amagat al Barri Gòtic. Durant la primera part de la visita passejarem per la ciutat vella, on descobrirem part de les antigues muralles, un cementiri, l’espectacular temple d’August, les restes d’un aqüeducte i els mosaics d’una domus. Després “viatjarem“ dos mil anys enrere per admirar els vestigis de la ciutat romana situada al subsòl de la Plaça del Rei, on tindrem l’ocasió d’observar, entre moltes altres coses, un antic celler de vi; una factoria de salaó de peix; diverses domus; trams de carrers i les restes d’una basílica paleo cristiana.

El tour inclou una visita al Museu d’Història de Barcelona.


Llengua: Català

Lloc: Barcelona

Província: Barcelona

País: Espanya

Nivell d’activitat: Apte per a tothom

Durada del servei: 2 o 4 hores

Preu EU - Euro: A consultar

Accessibilitat:

Programació d’horaris:

Tots els dies.


No inclòs:

Galeria d’imatges:

* La informació publicada dels serveis s’actualitza periòdicament, però recomenem consultar-ne la seva vigència amb anterioritat.