‘Get surreal’ a Cadaqués

Surrealisme Dalí ruta guiada

‘Get surreal’ a Cadaqués

Surrealisme Dalí ruta guiada
2309

Què descobrir entre Cadaqués, Portlligat i Cap de Creus?
El surrealisme de Salvador Dalí.

Què significa surrealisme?, Perquè?, Qui ho va inventar? Get Surreal és un visita guiada per descobrir el surrealime de Salvador Dalí entre Cadaqués i Portlligat.

Recorregut sensorial i biogràfic del Surrealisme i de Salvador Dalí i Domènech. La seva infància, la seva vida, les seves inspiracions i el seu paisatge preferit.
Sortirem del centre del poble de Cadaqués caminant i farem la volta pel poble vorejant el mar fins arribar a Portlligat on l’any 1929 va crear el seu espai, casa i taller.

Entrarem i vistarem les seves estances personals, la terrassa, el taller d’estiu, el crist de les escombraries, la piscina, el jardí d’oliveres…
Al sortir disfrutarem d’un passeig en barca des de Portlligat a Cadaqués, descobrint el paisatge que enamorà aquest artista. Arribarem a Cadaqués on retrobarem els seus orígens on va tenir el seu primer taller a la Riba Pitxot.

Amb aquesta ruta trobarem les respostes per conèixer, la natura, els canvis de l’entorn, la cultura i els habitants i les experiències i els “traços” de Salvador Dalí.


Llengua: Català

Lloc: Cadaqués

Província: Girona

País: Espanya

Nivell d’activitat: Apte per a tothom

Durada del servei: 4 hores

Preu EU - Euro: 65 € ( per un grup mínim de 5 persones, altres sol.licitar)

Accessibilitat:

Programació d’horaris:

Consultar disponibilitat


No inclòs:

I no t'oblidis! Aigua, bon calçat, gorra, tovallola i banyador, motxilla, camara de fotos i algo per menjar!

El preu de la ruta INCLOU el preu de l’entrada de la Casa-Museu Salvador Dalí, la seva reserva i el viatge en barca fins a Cadaqués

Galeria d’imatges:

* La informació publicada dels serveis s’actualitza periòdicament, però recomenem consultar-ne la seva vigència amb anterioritat.