Descubrimos Dalí

Torre Galatea Dalí Figueres

Descubrimos Dalí

Torre Galatea Dalí Figueres
2135

Descubrimos Dalí es una ruta que no solamente invita a visitar los espacios Dalí (Museo de Figueres, Castillo de Púbol y su propia casa en Port Lligat) sino adentrarnos en la mente del artista a través de sus cuadros y del paisaje empurdanés.


Llengua: Castellà

Lloc: Figueres, Port Lligat, Cadaqués, Cap de Creus

Província: Girona

País: España

Nivell d’activitat: Apte per a tothom

Durada del servei: De 2 a 8 horas

Preu EU - Euro: a partir de 110 €

Accessibilitat:
Mobilitat reduïda

Programació d’horaris:

Descripción de disponibilidad:
Mon - Fri : 09:00 - 13:00, 15:00 20:00
Sat - Sun : 09:00 - 13:00, 15:00 20:00


No inclòs:

Las entradas a los museos: Teatro-Museo Salvador Dalí en Figueres, Castillo Gala-Salvador Dalí, Casa Salvador Dalí en Portlligat.
Los desplazamientos.

Galeria d’imatges:

* La informació publicada dels serveis s’actualitza periòdicament, però recomenem consultar-ne la seva vigència amb anterioritat.

Autor: Sandra Bisbe

Molt bones, sóc la Sandra Bisbe Lluís. Nascuda a l’Empordà, gaudeixo cada dia del que ens brinda aquesta bonica terra. Des d’aquell 96 que vaig esdevenir Guia Oficial de Turisme ha plogut molt, i els anys m’han ensenyat que no hi ha res millor que ser amfitrió a la teva pròpia terra. Una de les raons per les quals he creat aquestes rutes, i no unes altres, és perquè les arrels tiren. Diuen que cal saber d’on venim per saber qui som, i sempre he tingut una gran curiositat per conèixer la història de la meva gent i del meu poble. Tots som fills d’una història familiar, la qual alhora forma part d’una de col.lectiva. Les meves rutes parlen d’històries col.lectives, però sempre partint d’una investigació familiar. Per mi aquesta connexió emocional ha estat la condició sine qua non per el.laborar les rutes i transmetre-les amb la mateixa emoció amb què les sento. Les entrevistes personals – a familiars, amics i veïns del poble – per conèixer de viva veu testimonis de vida; la recerca documental en arxius; i el recolzament en la premsa i en les imatges de l’època són el pal de paller de les meves rutes i totes elles configuren part de la història social contemporània empordanesa. M’agradaria molt poder-vos explicar la meva particular manera de veure l’Empordà. Sereu molt benvinguts!