Descobrint l’orgull dels holandesos: el Rijksmuseum

Visita guiada al Rijksmuseum Amsterdam
720

Després de 10 anys de restauracions i reconstruccions, finalment, el Rijksmuseum va obrir completament les seves portes el 13 d’abril. Aquest museu ha estat i torna a ser l’orgull dels neerlandesos i el mirall de la grandiositat que aquest país ha tingut al llarg dels segles, sobretot, el que es coneix com a Segle d’Or holandès. Una bona manera de conèixer la història d’aquest país resumida en un edifici és visitant el Museu.

En les obres que veurem, buscarem el per què son tant famoses, destacarem allò que més ens crida l’atenció però també trobarem elements que no haguessim ni vist durant una visita qualsevol… si, si: buscarem i trobarem tots els ets i uts de les obres per poder dir que hem VISITAT i ENTÈS el que allà hi hem vist.

Us animeu a Descobrir “les joies dels holandesos” amb nosaltres?

Les/els nostres guies porten el distintiu de Descobreix Holanda penjant d’una cinta amb la senyera.


Llengua: Català

Lloc: Amsterdam

Província: Holanda Septentrional

País: Holanda

Nivell d’activitat: Apte per a tothom

Durada del servei: 2 hores

Preu EU - Euro: 27,5€ a partir de 16 anys. 17€ per canalla i joves de 10 a 15 anys. 7€ per nenes i nens de 5 a 9 anys. Sou més de 8 persones majors de 16 anys? pregunteu pels preus de grup.

Accessibilitat:

Programació d’horaris:

Dies de la setmana: de dilluns a diumenge.
Hora i punt de trobada: a les 10:15 i a les 14:30 a la plaça dels museus.


No inclòs:

El preu NO inclou l’entrada al museu.

Galeria d’imatges:

* La informació publicada dels serveis s’actualitza periòdicament, però recomenem consultar-ne la seva vigència amb anterioritat.