Descobrint la ciutat de Hoorn i la petjada de la Companyia de les Indies Orientals

Visita guiada a Hoorn Holanda
824

El bressol d’exploradors i la seu d’una de les companyies més importants que han dominat el comerç per mar és Hoorn. Aquesta petita ciutat reflecteix un brillant passat, amb el seu punt àlgid al s.XVII, a partir dels seus carrers, edificis i places. Però, a més a més, ens transmet la idea del que era i és ser una ciutat fora de l’àrea metropolitana i el que suposava haver de sobreviure als constants canvis destinats a millorar la vida en unes terres que no havien de ser destinades a acollir habitants.
Hoorn és una ciutat on passejar es converteix en un seguit de descobriments relacionats amb el passat més gloriós dels Països Baixos.

Passat i present es barregen en aquesta ciutat que s’obre al mar i el qual sempre ha estat lligat a la seva història. El guiatge en català en aquesta població no us deixarà indiferents.

Les/els nostres guies porten el distintiu de Descobreix Holanda penjant d’una cinta amb la senyera.


Llengua: Català

Lloc: Hoorn

Província: Holanda Septentrional

País: Holanda

Nivell d’activitat: Apte per a tothom

Durada del servei: 2 hores

Preu EU - Euro: 27,5€ a partir de 16 anys. 17€ per canalla i joves de 10 a 15 anys. 7€ per nenes i nens de 5 a 9 anys. Sou més de 8 persones majors de 16 anys? pregunteu pels preus de grup.

Accessibilitat:

Programació d’horaris:

Dies de la setmana: de dilluns a diumenge.
Hora i punt de trobada: hora a concretar; punt de trobada a l’estació de trens de Hoorn.


No inclòs:

El preu no inclou el bitllet de tren.

Galeria d’imatges:

* La informació publicada dels serveis s’actualitza periòdicament, però recomenem consultar-ne la seva vigència amb anterioritat.