Cripta Güell

Güell Gaudí guided tour
1297

La Colonia Güell es una mostra de colonia industrial tèxtil pròpia del S.XIX i a poc distància de Barcelona, declarada Be d’Interès Cultural, ja que el seu conjunt va ser projectat per arquitectes modernistes de primera línia contractats per l’empresari, fundador i mecenes de la cultura Eusebi Güell.

La construcció de l’església va recaure sobre Antoni Gaudí, de la qual només va concloure la Cripta, una de les 5 obres de l’arquitecte declarades Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

El nostre recorregut inclou un passeig pels carrers de la colònia explicant els diferents edificis que la componen: l’escola, la casa del mestre, l’ateneu, el teatre Fontova i l’església. Al ser un nucli habitat, la visita a interiors només es realitzarà a la Cripta Güell.

De retorn a la ciutat ens dirigirem fins el Passeig de Gràcia, el carrer més important i comercial de Barcelona on es troben botigues de luxe però també edificis modernistes molt interessants. Si es desitja per complementar el tour es pot visitar algun dels edificis que va construir Gaudí com la Casa Batlló o la Casa Milà, coneguda com La Pedrera.


Llengua: Català

Lloc: Barcelona - Colonia Güell

Província: Barcelona

País: Espanya

Nivell d’activitat: Apte per a tothom

Durada del servei: La duració de la visita és de màxim 4 hores

Preu EU - Euro: Cotxe privat de 1 a 3 pax. + Guia: 415€ / Minivan fins a 6 pax. + Guia: 425 € / Hora extra guia i cotxe: 100€ / Hora extra només Guia: 50 €

Accessibilitat:

Programació d’horaris:

Consultar


No inclòs:

Entrades i àpats.

Galeria d’imatges:

* La informació publicada dels serveis s’actualitza periòdicament, però recomenem consultar-ne la seva vigència amb anterioritat.