Barcino, l’origen de Barcelona

Barcino
761

Barcino va néixer amb la Pau Romana que Octavi August va instaurar després d’anys de lluita contra els pobles càntabres. Era doncs el moment de premiar els legionaris veterans que havien lluitat en aquesta guerra durant més de 10 anys. El premi va ser l’entrega de terres en una nova colònia que es va fundar precisament per això. Així va néixer la Colònia Júlia Favencia Augusta Paterna Barcino. Així va néixer Barcelona.

Avui passejarem pels carrers de Ciutat Vella fixant-nos en quines traces, algunes visibles, i d’altres no tant, ens continues parlant d’aquells temps i de com Barcino va guanyar a poc a poc un paper rellevant que la portaria, segles després, a esdevenir el cap i casal de Catalunya.

Consulta’ns el preu, que dependrà del nombre de participants. El preu que et donarem inclourà la disponibilitat d’un guia habilitat per la Generalitat NOMÉS PER VOSALTRES, l’ús de radioguies individuals per poder seguir les explicacions mantenint la distància de seguretat i l’IVA.


Llengua: Català

Lloc: Barcelona

Província: Barcelona

País: Espanya

Nivell d’activitat: Apte per a tothom

Durada del servei: 2h

Preu EU - Euro: A consultar

Accessibilitat:
Cadira de rodes
Mobilitat reduïda

Programació d’horaris:

De dilluns a diumenge, de les 09'30 a les 16'30


No inclòs:

Galeria d’imatges:

* La informació publicada dels serveis s’actualitza periòdicament, però recomenem consultar-ne la seva vigència amb anterioritat.