Barcelona, la ciutat de Picasso

Picasso Barcelona
1479

Descobreix la Barcelona bohèmia del jove Picasso i visita el seu museu sense haver de fer cues
Nascut a Màlaga, Pablo Ruiz Picasso va passar bona part de la seva adolescència a Barcelona abans de traslladar-se a França. Durant aquest tour guiat seguirem les passes del jove Picasso a Barcelona i descobrirem on va viure i treballar, on va estudiar, quins bars i carrers freqüentava, quines amistats tenia, qui el va influir i quina relació va tenir amb els seus amics catalans. El tour acaba amb una visita guiada al Museu Picasso, on podrem gaudir d’una important col·lecció, sobretot del seu període de formació.

A més del museu Picasso, durant aquest tour visitarem els Quatre Gats, la mítica cerveseria on el jove Picasso es reunia amb alguns dels artistes modernistes catalans més importants; el Col·legi d’Arquitectes, amb frisos dissenyats per Picasso; el carrer d’Avinyó, font d’inspiració de l’artista; i la Llotja de Mar, l’escola de Belles Arts on treballava el seu pare.

El tour inclou una visita guiada al Museu Picasso
Els dies laborables pel matí també és possible visitar l’Acadèmia de Belles Arts de la Llotja


Llengua: Català

Lloc: Barcelona

Província: Barcelona

País: Espanya

Nivell d’activitat: Apte per a tothom

Durada del servei: 4 h

Preu EU - Euro: A consultar

Accessibilitat:

Programació d’horaris:

Tots es dies


No inclòs:

Galeria d’imatges:

* La informació publicada dels serveis s’actualitza periòdicament, però recomenem consultar-ne la seva vigència amb anterioritat.