Balaguer monumental

Balaguer monumental - Viu l'Oest
852

Us agradaria passejar-vos per una petita ciutat catalana d’origen medieval? Descobriu Balaguer, l’antiga capital del comtat d’Urgell, a la Ribera del Segre. Els seus carrers i places porticats, el seu mercat setmanal, les esglésies d’origen medieval, la seua gastronomia i els seus fills il·lustres.

Gaudireu de les millors vistes de la Plana d’Urgell i dels Aspres del Montsec, mentre us passegeu per una muralla gòtica del segle XIV, per acabar la visita enfilant-nos a la popular ‘Torre del Moro’, una de les joies de la Col·legiata de Santa Maria de Balaguer. La Torre del moro és un campanar gòtic de pedra picada de primers del segle XV, que té com a curiositat la seva construcció, amb la part central de l’escala de caragol ocupada per l’ull de l’escala.

També s’inclou al final, un audiovisual del Balaguer monumental de 7 minuts. El veurem a l’Espai Portolà, la Casa dels Canonges, renaixentista, de la col·legiata de Santa Maria.


Llengua: Català

Lloc: Balaguer

Província: La Noguera

País: Espanya

Nivell d’activitat: Apte per a tothom

Durada del servei: 2 hores

Preu EU - Euro: 10

Accessibilitat:

Programació d’horaris:

Dissabte: 16h-18h


No inclòs:

Galeria d’imatges:

* La informació publicada dels serveis s’actualitza periòdicament, però recomenem consultar-ne la seva vigència amb anterioritat.