Diferències entre descobrir una ciutat mitjançant una visita guiada amb un guia de turisme oficial i fer-ho per lliure

With or whithout a local guide ?

Diferències entre descobrir una ciutat mitjançant una visita guiada amb un guia de turisme oficial i fer-ho per lliure

With or whithout a local guide ?

17/04/18 | notícies | racons, secrets, seguretat

Una visita guiada amb un guia de turisme oficial pot servir per descobrir aspectes d’una ciutat que, probablement, mai haurieu pogut explorar pel vostre compte. Hi ha moltes maneres d’enfocar un viatge i cadascú té la seva pròpia forma de gaudir-lo.

Els que us sentiu aventurers segurament penseu que el plaer de conèixer una nova destinació està en fer-ho ‘lliurement’. Per exemple, deixar que els moments succeeixin i siguin únics sense encotillar l’experiència en una ruta prèviament planificada. Esbrinar un mateix l’essència d’un lloc desconegut pot transportar cap a vivències irrepetibles. Ser autodidacta en aquests casos és una opció tant vàlida com una altra qualsevol.

No obstant això, també esteu aquells que no voleu deixar escapar ni un sol detall de la poblacions que deixeu al vostre pas. Els que necessiteu sentir que heu aprofitat el temps al màxim una vegada que ja esteu de tornada a casa.

Per a vosaltres, que no us agrada deixar res a la improvització, una visita guiada amb un guia de turisme oficial és el que realment necessiteu. Contractar aquests serveis de què us parlem aporta molts avantatges que no hem de passar per alt. Al llarg d’aquesta entrada mencionem algunes d’elles perquè pugueu posar en una balança les dues possibilitats i quedar-vos amb la que més us convenci.

Avantatges de contractar una visita guiada amb un guia de turisme oficial:

Deixeu-vos portar pels guies turístics us permetrà veure moltes coses en poc temps. S’ha acabat distreure’s interpretant mapes o donant voltes per trobar el lloc que busqueu. Si us poseu a les seves mans, anireu pel dret i podreu administrar millor les hores que teniu previstes passar en el vostre destí.

Sobretot quan no heu tingut temps suficient per preparar el viatge. En aquests casos, convé optar per aquest servei del que us parlem per poder treure més partit a l’experiència. A més, aquests professionals compten amb una formació i coneixement que posaran a la vostra disposició, perquè descobriu detalls que, potser, se us haurien escapat a l’anar pel vostre compte.

Potser la vostra estada s’encareixi una mica en relació al que invertirieu en cas de moure-us per lliure. No obstant això, en moltes ciutats és fàcil trobar tours gratuïts que els organismes competents en matèria de turisme posen a disposició dels visitants.

Obtindreu dades interessants sobre el lloc en relació a la seva història, la seva cultura, les seves tradicions, els seus costums, el seu art o el seu sistema polític. A nivell personal, propiciarà que la visita sigui més enriquidora. Si és la primera vegada que viatgeu a aquesta destinació, les nostres visites guiades us permetran conèixer-ho el més a fons possible.

Són ideals per a viatges curts en que el temps és or. I si us trobeu en una zona on hi ha certa inseguretat, aquest professional sabrà per on portar-vos perquè us trobeu segurs i no patiu cap contratemps. Una visita guiada amb un guia de turisme oficial és, en definitiva, una bona manera de viatjar amb la garantia que tot sortirà tal com esperàveu.