Condicions generals de venda

Condicions generals de venda

Condicions del servei per a GUIAS:

Volem donar-te la benvinguda a la nostra web YourLocalGuides!

Què podem fer per tu?

Els nostres serveis estan orientats a guies professionals, majors de 18 anys.

En un entorn tan competitiu com l’actual volem ajudar-te a posicionar i donar visibilitat als teus serveis com a guia a través de la nostra web i de tots els mitjans d’enginyeria social al nostre abast: xarxes socials, newsletters, e-mailings, etc.

Si us plau continua llegint les condicions del servei:

Com utilitzem les teves dades?

L’alta com a guia a través del nostre formulari de registre https://www.guiesturistics.cat/registre-de-guia/ és gratuïta.

En registrar-te com a guia en la nostra web et demanarem una sèrie de dades:

 • Foto de Perfil: et demanarem una fotografia per a publicar en la web, intenta que sigui el més recent possible per a generar confiança als usuaris de la web és important que et vegin.
 • Dades de contacte: telèfon i e-mail.
 • Idiomes natius que domines.
 • Descripció de la teva activitat: aquí podràs presentar-te i descriure que ofereixes com a guia.
 • Títols i/o habilitacions que t’acrediten com a guia, podràs indicar el nom i si ho desitges pujar una fotografia del carnet o habilitació.
 • Si ho desitges pots pujar un vídeo de presentació.

En registrar, enviar-nos o pujar aquestes dades, inclosa la teva imatge i/o veu en la fotografia del perfil o en el vídeo de presentació, autoritzes el fet que aquestes dades es facin públiques (a títol enunciatiu i no limitatiu) a través de la nostra web, de xarxes socials, newsletters, etc.

La informació o dades personals que ens facilitis seran tractats conforme a la nostra Política de Privacitat. En fer ús d’aquesta pàgina web i/o registrar-te consents el tractament d’aquesta informació i dades i declares sota la teva exclusiva responsabilitat que tota la informació o dades que ens facilitis són veraces i es corresponen amb la realitat.

Declares sota la teva responsabilitat que tots els continguts que pugis o ens enviïs no vulneren drets de propietat intel·lectual o industrial de tercers i que els documents com a titulacions o habilitacions són autèntics.

Com activar el teu perfil?

Per a activar el teu perfil públic i començar a publicar les teves excursions, rutes o visites guiades, t’oferim el pack de visibilitat que podràs contractar en la secció “Escriptori” del teu perfil. Els preus inclouen IVA.

No som intermediaris entre el client i tu, no cobrem comissions per les visites al teu perfil ni pels serveis que et contractin els usuaris de la web.

Per a realitzar la contractació, hauràs de seguir el procediment de compra online, efectuant degudament el pagament. Després d’això, rebràs un correu electrònic justificant recepció de la teva contractació (la “Confirmació de Comanda”). La compra del pack de visibilitat quedarà formalitzat únicament quan t’enviem la “Confirmació de Comanda”. Els serveis que s’ofereixen a través d’aquesta pàgina web no requereixen cap lliurament material que necessitin un enviament postal o similar.

Si es produeixen dificultats com a la realització de servei, ens reservem el dret de facilitar-te informació sobre serveis substitutius de qualitat i valor igual o superior a l’encarregat. Si no desitges fer la comanda d’aquests serveis substitutius, et reemborsarem la quantitat abonada.

Quan s’activarà el pack de visibilitat?

Sense perjudici del que s’estableix en la clàusula anterior respecte de la disponibilitat dels serveis i tret que es produeixin circumstàncies extraordinàries, intentarem activar el pack de visibilitat, en el termini màxim de 7 dies a comptar des de la data de la Confirmació de Comanda.
No obstant això, podrien produir-se retards per raons tals com l’esdeveniment de circumstàncies imprevistes o l’època de l’any de contractació.
Tingues en compte, en qualsevol cas, que habitualment no realitzem activacions de servei els dissabtes ni els diumenges. Si ens resulta impossible activar el servei, intentarem comunicar amb tú explicant-te la causa per a buscar una solució.

Per a activar el pack de visibilitat necessitarem que ens subministris informació teva i sobre les teves visites, rutes i excursions. En cas que transcorreguts 60 dies des de l’activació del servei pack de visibilitat, no ens subministris la informació necessària per a realitzar el servei contractat, entendrem que vols desistir del contracte i ho considerarem resolt. Com a conseqüència de la resolució del contracte, et retornarem tots els pagaments rebuts, descomptant exclusivament les despeses directes de gestió i financers que s’imputin directament (comissions de transferències, Paypal,…)

Quin és el preu del pack de visibilitat?

El preu dels serveis serà el que s’estipuli a cada moment en la nostra pàgina web, excepte en cas d’error manifest. A pesar que intentem assegurar-nos que tots els preus que figuren en la pàgina són correctes, poden produir-se errors. Si descobríssim un error en el preu d’algun dels productes o serveis encarregats, t’informarem al més aviat possible i et donarem l’opció de re-confirmar la comanda al preu correcte o bé anul·lar-la. Si no aconseguim posar-nos en contacte amb tu, la comanda es considerarà cancel·lat i se’t reemborsaran íntegrament les quantitats que haguessin estat abonades.

No estarem obligats a subministrar-te cap producte o servei al preu inferior incorrecte (fins i tot encara que t’hàgim enviat la Confirmació de Comanda) si l’error en el preu és obvi i inequívoc i hagués pogut ser reconegut de forma raonable com a preu incorrecte.
Els preus poden canviar en qualsevol moment, però (excepte en el que s’estableix anteriorment) els possibles canvis no afectaran les comandes respecte als que ja t’hàgim enviat una Confirmació de Comanda.

Les formes de pagament acceptats són Paypal i el pagament per transferència. Per a activar el servei mitjançant transferència bancària, si us plau envia un e-mail a: info@yourlocalguides.net o utilitza el nostre formulari de contacte web.
La recollida, emmagatzematge i transmissió d’informació personal a través de la pàgina web es realitza de forma encriptada mitjançant l’ús del protocol de seguretat SSL, sistema d’encriptació que confereix una total seguretat en la transmissió de dades a través de la plataforma PayPal.

Tinc dret a desistir de la contractació del servei?

La contractació es fa en qualitat de professional i no com a usuari final o consumidor, malgrat això tindràs un termini de desistiment que expirarà als 14 dies naturals de l’activació del servei. Per a exercir el dret de desistiment, hauràs d’enviar un escrit a l’adreça, Camí del Verder, 30, 08480 L’Ametlla del Vallès, (Barcelona), per correu electrònic a info@yourlocalguides.net o a través del nostre formulari de contacte web, amb la teva decisió de desistir del Contracte. Podràs utilitzar el model de formulari de desistiment que figura al final de les presents Condicions com a ANNEX, encara que el seu ús no és obligatori.

En cas de desistiment per part teva, et retornarem tots els pagaments rebuts, descomptant exclusivament les despeses de gestió i financers que s’imputin directament (comissions de transferències, Paypal,…). Procedirem a efectuar aquest reemborsament utilitzant el mateix mitjà de pagament emprat per a la transacció inicial. No obstant això, l’anterior podrem retenir el reemborsament fins a haver desactivat els serveis.

Quines garanties oferim?

Tret que expressament es disposi el contrari, la nostra responsabilitat en relació amb qualsevol servei adquirit en la nostra pàgina web estarà limitada estrictament al preu de compra d’aquest producte.

No acceptarem cap responsabilitat per les següents pèrdues, amb independència del seu origen:

 1. pèrdues d’ingressos o vendes:
 2. pèrdua de negoci;
 3. lucre cessant o pèrdua de contractes;
 4. pèrdua d’estalvis previstos; i
 5. pèrdua de temps de gestió o d’horari d’oficina

A causa de la naturalesa oberta d’aquesta pàgina web i a la possibilitat que es produeixin errors en el magatzematge i transmissió d’informació digital, no garantim la precisió i seguretat de la informació transmesa o obtinguda per mitjà d’aquesta pàgina web tret que s’estableixi expressament el contrari en aquesta.

No serem responsables de qualsevol mal o pèrdua resultant d’un atac de denegació de servei, virus o qualsevol altre programa o material tecnològicament perjudicial o nociu que pugui afectar l’ordinador, equip informàtic, dades o materials com a conseqüència de l’ús d’aquesta pàgina web o de la descàrrega de continguts d’aquesta.

Totes les descripcions de serveis, informacions i materials que figuren en aquesta pàgina web se subministren “com a cos cert” i sense garanties expresses o implícites sobre els mateixos excepte les establertes legalment.

No serem responsables per cap incompliment o retard en el compliment d’alguna de les obligacions que assumim a l’empara del Contracte, la causa del qual es degui a esdeveniments que estan fora del nostre control raonable (“Causa de Força Major”).

Les Causes de Força Major inclouran qualsevol acte, esdeveniment, falta d’exercici, omissió o accident que estigui fora del nostre control raonable i entre altres, els següents:

 1. Vagues, tancaments patronals o altres mesures reivindicatives.
 2. Commoció civil, revolta, invasió, atac terrorista o amenaça terrorista, guerra (declarada o no) o amenaça o preparatius de guerra.
 3. Incendi, explosió, tempesta, inundació, terratrèmol, enfonsament, epidèmia o qualsevol altre desastre natural.
 4. Impossibilitat d’ús de trens, vaixells, avions, transports de motor o altres mitjans de transport, públics o privats.
 5. Impossibilitat d’utilitzar sistemes públics o privats de telecomunicacions.
 6. Actes, decrets, legislació, normativa o restriccions de qualsevol govern o autoritat pública.
 7. Vaga, fallades o accidents de transport marítim o fluvial, postal o qualsevol altre tipus de transport.

S’entendrà que les nostres obligacions derivades de Contractes quedaran suspeses durant el període en què la Causa de Força Major continuï, i disposarem d’una ampliació en el termini per a complir aquestes obligacions per un període de temps igual al que duri la Causa de Força Major. Posarem tots els mitjans raonables perquè finalitzi la Causa de Força Major o per a trobar una solució que ens permeti complir les nostres obligacions en virtut del Contracte malgrat la Causa de Força Major.

Com ens comunicarem amb tu?

En les contractacions electròniques la Llei ens exigeix que la informació i comunicacions siguin per escrit. Per això, acceptes rebre comunicacions electròniques en relació al registre activació de perfil, contractació d’algun producte o servei i en general en tot el relacionat amb la nostra web. A efectes contractuals, consents l’ús dels mitjans electrònics de comunicació i reconeixes que tot contracte, notificació, informació i altres comunicacions que t’enviem de forma electrònica tingui plena validesa legal.

Com pots comunicar-te amb nosaltres?

Per a això hauràs d’utilitzar preferiblement el nostre formulari de contacte web o el nostre e-mail: info@yourlocalguides.net
Altres qüestions que has de tenir en compte:

Renúncia:

La falta de requeriment per part nostra del compliment estricte per part teva d’alguna de les obligacions assumides en virtut de les presents Condicions o la falta d’exercici per part nostra dels drets o accions que ens poguessin correspondre en virtut d’aquest Contracte o de les Condicions, no suposarà renúncia ni cap limitació en relació amb aquests drets o accions ni li exonerarà a vostè de complir amb tals obligacions.

Cap renúncia per part nostra a un dret o acció concret suposarà una renúncia a altres drets o accions derivats del Contracte o de les Condicions.

Cap renúncia per part nostra a alguna de les presents Condicions o als drets o accions derivats del Contracte sorgirà efecte, tret que s’estableixi expressament que és una renúncia i es formalitzi i se li comuniqui per escrit.

Nul·litat Parcial:

Si alguna de les presents Condicions fossin declarades nul·les i sense efecte per resolució ferma dictada per autoritat competent, els restants termes i condicions romandran en vigor, sense que quedin afectats per aquesta declaració de nul·litat.

Acord Complet:

Les presents Condicions i tot document a què es faci referència expressa en les mateixes constitueixen l’acord íntegre existent entre nosaltres en relació a fi de les mateixes i substitueixen a qualsevol altre pacte, acord o promesa anterior convinguda verbalment o per escrit.

Modificació de Condicions:

Tenim dret de revisar i modificar els presents Condicions en qualsevol moment. Estaràs subjecte a les polítiques i Condicions vigents en el moment en què usis la present pàgina web o efectuïs cada comanda.

Legislació i jurisdicció:

Els guies es consideren professionals en l’exercici d’un activitat, qualsevol controvèrsia que sorgeixi o guardi relació amb l’ús de la nostra pàgina web o amb aquestes Condicions o amb qualsevol producte o servei ofert a través de la web es regiran per la legislació espanyola, les parts renuncien al seu propi fur i se sotmeten als jutjats i tribunals de la ciutat de Barcelona.

ANNEX:

Model de formulari de desistiment (només ha d’emplenar i enviar el present formulari si desitja desistir del contracte)

A l'atenció d'ALEIX TORNÉ NAVARRO - YourLocalGuides

Per la present li comunico que desisteixo del servei:

Comanda número:
Nom i cognoms:
Adreça:
Signatura: (només si el present formulari es presenta en paper)
Data:

Comments are closed